Davey Raaijmakers

Davey Raaijmakers is geboren op 13 oktober 1989 in Waalwijk, waar hij tot zijn achtste heeft gewoond. Nu woont hij al sinds 2003 in Tilburg.

Na het succesvol afronden van zijn VMBO besloot Davey naar het ROC te Tilburg te gaan. Daar volgde hij de opleiding Mediatechnologie. Tijdens deze opleiding kreeg hij de opdracht om samen met een paar klasgenoten een filmpje te maken. Dit filmpje diende als promotie voor de school.

Uiteindelijk werd dit het begin van Daveys filmavontuur. Omdat Davey benieuwd was hoe het er bij een "echte" tv-productie aan toe gaat schreef zich in bij een castingbureau. Alleen bij kijken bleef het niet. Zo kreeg hij in 2014 zijn eerst hoofdrol in een tweetal films, namelijk Job en LADES de film. Tevens was hij ook te zien in de tv-serie Dokters (afl. 42).

De stap naar YouTube.
Naast acteren bleef Davey ook actief achter de schermen. Zo kreeg hij de kans zijn eigen bedrijf te starten - Davey Raaijmakers Mediaproducties - en om les te gaan geven aan mensen die zelf een eigen website willen maken.

Omdat hij merkte dat het voor sommige studenten lastig is om alle materie te onthouden, kreeg hij het idee om vooraf video's te maken die als leidraat in zijn lessen dienden. Dit bleek een groot succes te zijn.

 
 
 

Video's